Home Projecte Socis Contactes Notàcies Workshop Media i descàrregues Xarxes Socials Base de dades
Les millors solucions europees per al tractament d'aigües residuals

Home

De Showw Project
(S'ha redirigit des de: Home)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El projecte SHOWW i el programa LIFE

Ja que diferents impactes ambientals estan causats per una gestió inadequada de les aigües residuals i de les estacions depuradores d’aigües residuals (EDARs), és urgent millorar la capacitat, l’eficàcia i l’eficiència dels tractaments de les aigües residuals i la seva gestió. El projecte LIFE “puShing aHead with field implementatiOn of best fitting Wastewater treatment and management solutions” (acrònim SHOWW) pretén contribuir a la solució d’aquesta problemàtica a través de la selecció i promoció de solucions tècniques i de gestió investigades en projectes LIFE anteriors.

El programa LIFE és el principal instrument de la comunitat europea per finançar projectes i iniciatives a favor del medi ambient i per a la conservació de la natura. El programa LIFE va començar el 1992 i fins a l’actualitat s’han completat tres fases del programa (LIFE I: 1992-1995, LIFE II: 1996-1999, LIFE III: 2000-2006 i LIFE +:2007 - 2013). Durant aquest període, el programa LIFE ha co-finançat 3708 projectes a la UE, contribuint a la protecció del medi ambient amb 2.8 bilions d’euros aproximadament.
Eines de l'usuari
Area Reservada
Navegació
Eventi

SHOWW FINAL CONFERENCE
Firenze, 11 Dicembre 2014

Programma dettagliato e iscrizione disponibili al seguente link.

X
Ritiene che il progetto SHOWW contribuisca ad incrementare la conoscenza sulla problematica della depurazione delle acque ed a fornire informazioni e soluzioni utili per il miglioramento degli impianti di trattamento?

Esprima una sua opinione con un voto da 1 (valutazione decisamente negativa sul progetto) a 5 (valutazione decisamente positiva sul progetto).

Decisamente Negativa
Negativa
Neutra
Positiva
Decisamente Positiva